بتن ریزی در هوای گرم


هوای گرم آثاری به شرح زیر بر روی بتن خواهد داشت:


- افزایش میزان آب مورد نیاز
- کاهش اسلامپ
- زیاد شدن سرعت سخت شدن بتن
- افزایش احتمال ترک های خمیری در بتن
- بروز اشکال در کنترل میزان هوای بتن
- کاهش دوام بتن در صورت عدم رعایت ملاحضات فنی
- عدم امکان دستیابی به سطوح یکنواخت برای جلوگیری از به و جود آمدن آثار نا مطلوب و دستیابی به بتن مناسب با کارآرایی و مقاومت زیاد رعایت نکان زیر هنگام اجرای عملیات الزامی است.
- آب مصرف شده در بتن نباید گرم باشد
- یکی از نکات بسیار مهم در هوای گرم دمای سیمان به هنگام اختلاط است . بالا بودن دمای سیمان دمای بتن را افزایش می دهد.
- مصرف مواد افزودنی درهوای گرم باید بر اساس تو صیه های کارخانه سازنده صورت گیرد.
- در سد سازی به علت بالا بودن عیار سیمان در بتن برای خنثی کردن گرمای ناشی از مقدار سیمان دور قالب ها را با لوله کشی گاز فرئون به میزان لازم سرد می کنند.


بتن ریزی در هوای سرد
در کارهای بتنی ، هوای سرد به شرایطی اطلاق می شود که بیش از سه روز متوالی ، متوسط درجه حرارت روزانه از 5 درجه سانتی گراد کمتر باشد ، چنانچه بیش از نیمی از روز دمای محیط بالای 10 درجه سانتی گراد باشد هوا سرد تلقی نمی شود . در این شرایط موارد زیر باید مورد توجه قرار گیرد:
- دما ، توصیه می شود هنگام بتن ریزی دمای هیچ قسمت از بتن تازه از 10 درجه سانتی گراد کمتر نباشد . ولی به هر حال این دما نباید از 5 درجه سانتی گراد به عنوان حد اقل مجاز ، کمتر باشد.
- برای تهیه بتن در درجه حرارت زیر صفر ابتدا باید قطعات یخ زده را از مصالح سنگی جدا کرد و مصالح سنگی را تا بالای 15 درجه و در صورت لزوم آب را تا 60 درجه سانتی گراد گرم نمود. در صورتی که مصالح سنگی خشک باشدمی توان ماسه را تا 40 درجه سانتی گراد گرم کرد ، در این حالت نیز آب نباید از 60 درجه بیشتر گرم شود.

درجه ,سانتی ,گراد ,دمای ,هوای ,سیمان ,سانتی گراد ,درجه سانتی ,مصالح سنگی ,کمتر باشد ,گراد کمتر منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

.:: وبلاگ حقوقی علیرضا حیدری ::. باران نرم افزار | rain software اخبار روز داروهای گیاهی و طب سنتی از نصرت پند گیر شب نوشت گزینه بیست | دانلود آزمون و نمونه سوال دبستان